Feestelijke autovrije middag voor bewoners Mayersloot West

De gemeente Langedijk is de afgelopen weken met man en macht bezig geweest om de herinrichting van de Westelijke Randweg af te ronden. Herinrichting van deze weg was noodzakelijk om de toekomstige woonwijk Westerdel op een veilige manier te ontsluiten. Ondanks dat er door het koude weer vertraging was ontstaan bij het aanbrengen van beton en asfalt, zullen de werkzaamheden binnenkort zijn afgerond. Op woensdag 24 april om 15.00 uur zal de Westelijke Randweg weer worden opengesteld voor al het verkeer.
 
De gemeente Langedijk wil de opening niet onopgemerkt voorbij laten gaan en tevens iets ’terug doen’ voor de bewoners van de nabijgelegen wijk Mayersloot-West. Zij hebben immers een lange periode van overlast en omrijden achter de rug.

Om die reden organiseert de gemeente op woensdag 24 april van 13.00 – 15.00 uur een feestelijke, autovrije middag met allerlei speelactiviteiten voor leerlingen van de basisscholen De Koolvlet en De Phoenix uit Mayersloot-West.  De feestelijke middag zal worden geopend door projectwethouder Westerdel, Jan Piet Beers.
Feestelijke middag Mayersloot-West Feestelijke middag Mayersloot-West