Inloopcafé in het Regthuis te Oudkarspel

Het Langedijker Verleden gaat iedere laatste zondag in april/mei/juni/juli/augustus een inloopcafé houden. Er zijn dan extra bestuursleden aanwezig, en onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u even bij kletsen over ons mooie Langedijk.

Mensen die nog oude foto’s of een film hebben, neem deze dan mee. De foto’s, die de stichting nog niet heeft, kunnen gescand worden en blijven in uw bezit. Ook oude kleine gebruiksvoorwerpen zijn van harte welkom. Een mooi verhaal over een leuke gebeurtenis, horen zij graag. Loop gewoon even binnen en geniet van al dat moois uit “oude” Langedijk, het kan zeer verrassend zijn. 

De stichting Langedijker Verleden wil de mensen in de gelegenheid stellen om het oude Regthuis te bezoeken. Dit jaar is er een foto expositie  over de fotograaf H.Müller uit Oudkarspel.  De openingstijden zijn zondag  van  13.00  tot 17.00  uur.

Via Facebook  “je bent een Langedijker  als je..” zijn heel veel mooie foto’s te zien, die het Langedijker Verleden nog niet allemaal heeft. Graag willen zij deze bewaren in het archief, voor de generatie hierna. Op deze inloop middag kunt u ze meenemen en hopen zij dat u een leuke middag heeft.

Mocht u donateur willen worden, ook dat kunt u deze middag regelen. Voor slechts 10 euro per jaar. U kan dan gratis gedurende het seizoen naar het Regthuis en u ontvangt ook het jaarlijkse boek de “Otterplaat” , door Langedijkers voor Langedijkers.

Iedereen is van harte welkom.
Foto’s van St. Langedijker Verleden Foto’s van St. Langedijker Verleden