10-jarig jubileum De Waaier

Jubileum was gevarieerd en kleurrijk ‘bedankt’

Op vrijdag 19 april vierde De Waaier haar 10-jarig jubileum bij gastheer Rabobank Alkmaar e.o. Het hele programma was in elkaar gezet als een bruisend en kleurrijk ‘bedankt’ aan de aanwezige ondernemers voor 10 jaar maatschappelijk betrokken ondernemen. Rich Tiggeler was facilitator.

Meerdere culturele groepen die de afgelopen jaren matches hadden gesloten met ‘bedrijven van De Waaier’ verzorgden gratis een optreden. Burgemeester Han ter Heegde na afloop: “Het was een leuk en gevarieerd programma. Goed georganiseerd. Mijn complimenten!”

Bateria Unidos onthaalde de gasten met swingend Braziliaans slagwerk. Drummer Lars Nijman drumde er energiek op los bij de opening. Speeches over maatschappelijk betrokken ondernemen en over De Waaier waren er van Kees Jasperse, bestuursvoorzitter van De Waaier en van Eerde de Swart, MBO-expert van MVO Nederland. De Waaier is volgens hem als matchmaker landelijk recordhouder en wat betreft de toepassing van hulpmiddelen een trendsetter. Magic Ronald van Stichting Present goochelde het jubileumboek tevoorschijn en overhandigde het aan Eerde de Swart. Het Dichtersgilde droeg een speciaal Waaier-gedicht voor dat iedereen na afloop mee naar huis kreeg.

Burgemeester Han ter Heegde van Heerhugowaard leidde op vakkundige wijze de loterij met creatieve prijzen, opnieuw afkomstig van maatschappelijke organisaties. De glamour spatte af van het optreden van showgroep Kismet van Mena Leila en popkoor Girls & Company trad op als relaxte hekkensluiter. Na een gezellige afsluitende borrel ging iedereen weer ‘betrokken’ huiswaarts.
Jubileumfeest De Waaier (Bateria Unidos) Jubileumfeest De Waaier (Bateria Unidos)
Jubileumfeest De Waaier (Lars Nijman) Jubileumfeest De Waaier (Lars Nijman)
Jubileumfeest De Waaier Jubileumfeest De Waaier
Jubileumfeest De Waaier Jubileumfeest De Waaier
Jubileumfeest De Waaier Jubileumfeest De Waaier