Koninginnenacht in Concordia met duo Vette Shit

Koninginnenacht in Concordia met duo Vette Shit
Maandag 29 april
Aanvang 20u
Toegang gratis

Noord-Scharwoude – Op maandag 29 april, vanaf 20.00 uur, viert Langedijk de troonswisseling in Concordia’s bruine café dat voor de gelegenheid geheel Oranje is gekleurd. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Duo Vette Shit, die met een mix van Hollandse krakers en popklassiekers de stemming er lekker in houdt. Tussen zal DJ Hûrm de plaatjes draaien met als doel een ouderwets gezellige avond voor jong en oud met gratis toegang!

Koninginnedag is altijd een drukke dag voor de Langedijkers, vandaar dat Concordia de avond ervoor àlle dorpsgenoten uitnodigt om gezamenlijk de toespraak van Koningin Beatrix  op een groot scherm te bekijken. Dit zal plaatsvinden om half negen; om half tien start de live muziek van Duo Vette Shit. Dit flamboyante duo uit Uitgeest en Langedijk bestaat uit La Nanz & Hûrm, samen goed voor 250 kilo entertainment. Ze brengen met twee stemmen en een gitaar een heerlijk muzikaal menu. Duo Vette Shit kan elke stijl makkelijk aan, en geeft er een eigen humorvolle twist aan, terwijl het muzikale vakmanschap daar nimmer onder lijdt. De naam komt van de veelgehoorde opmerking na de optredens: ’wow - vette shit!!”

Net zo Langedijks als de gitarist is Concordia, het culturele bruisende hart waar wekelijks bijzondere activiteiten plaatsvinden.

Zet de volgende datum ook alvast in je agenda: vrijdag 3 mei zal de eerste maandelijkse Popquiz plaatsvinden.
Koninginnenacht in Concordia met duo Vette Shit Koninginnenacht in Concordia met duo Vette Shit