Boerenkoolconcert in Concordia met Duo Vette Shit

Op  zondag 26 mei, van 16.00 tot 19.00 uur, is het weer tijd voor een Boerenkoolconcert in Concordia’s bruine café: een goede coverband voor 35+ publiek, aangenaam geluidsvolume, gratis toegang en een bord warm eten voor 6 euro zodat je tussendoor niet naar huis hoeft. Een prakkie voor een prikkie! Te gast is deze keer het knotsgekke Duo Vette Shit, die met een mix van Hollandse krakers en popklassiekers de stemming er lekker in houdt. Tussen zal DJ Hûrm de plaatjes draaien met als doel een ouderwets gezellige zondagmiddag voor jong en oud met gratis toegang!

Wat is er te doen voor 35-plussers op een zondagmiddag? Vanuit die vraag hebben Drop Productions en Concordia de handen ineengeslagen met een reeks Boerenkoolconcerten tot gevolg. Rond vier uur start de live muziek van Duo Vette Shit. Dit flamboyante duo uit Uitgeest en Langedijk bestaat uit La Nanz & Hûrm, samen goed voor 250 kilo entertainment. Ze brengen met twee stemmen en een gitaar een heerlijk muzikaal menu. Duo Vette Shit kan elke stijl makkelijk aan, en geeft er een eigen humorvolle twist aan, terwijl het muzikale vakmanschap daar nimmer onder lijdt. De naam komt van de veelgehoorde opmerking na de optredens: ’wow - vette shit!!”

Net zo Langedijks als de gitarist is Concordia, het culturele bruisende hart waar wekelijks bijzondere activiteiten plaatsvinden. Zet de volgende datum ook alvast in je agenda: vrijdag 7 juni zal de volgende DropMusicQuiz plaatsvinden.
Boerenkoolconcert met Duo Vette Shit (foto Wieke van Werkhoven) Boerenkoolconcert met Duo Vette Shit (foto Wieke van Werkhoven)