Martin Mans orgel-improvisatie-concert in Allemanskerk te Oudkarspel

Een unieke gebeurtenis in de Allemanskerk: Martin Mans improviseert op verzoek!
Bij binnenkomst in de Allemanskerk kan op 16 juli een verzoek worden opgeven, waarna Martin Mans de verzoeken groepeert en improvisatie-ideeën uitwerkt om vanaf 20.00 uur te zorgen voor muzikale verrassingen!

Martin Mans geeft jaarlijks overal in het land zo’n tweehonderd druk bezochte orgelconcerten. De in 1965 op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee geboren Martin Mans zat op 7-jarige leeftijd al achter het orgelklavier, op 11-jarige leeftijd begeleidde hij voor het eerst koren en een jaar later al werd hij kerkorganist in zijn geboorteplaats Melissant. Sinds 1995 is Mans organist van de Breepleinkerk in Rotterdam. Hij maakt regelmatig concertreizen door Europa, Canada, Amerika en Australië. Hij treedt ook op voor radio en tv (o.a. in ‘Nederland zingt’) en begeleidt o.a. de Urker Mans Formatie, Vocalgroup Voice, The Martin Mans Formation, het Zaans Interkerkelijk Mannenkoor en het mannenkoor De Gouwestem.

De improvisaties op verzoek bestaan uit muziek uit kerkbundels, musicals maar ook Bach en Händel kunnen langskomen.
De ontvangst is vanaf 19.30 uur. Martin Mans begint om 20.00 uur met zijn orgelconcert. 

Uiteraard zijn er na afloop ook DVD’s en CD’s te koop. Voor slechts € 10,-kan dit bijzondere concert worden bijgewoond. Kaarten zijn voorafgaande aan het concert in de Allemanskerk verkrijgbaar. Verdere informatie: e-mail concertgroep@live.nl -  www.zingenenzo.com

Allemanskerk
Dorpsstraat 878 in Oudkarspel
 
Improvisatie-concert van Martin Mans in Allemanskerk Improvisatie-concert van Martin Mans in Allemanskerk