Van Arkelschool haalt fantastisch bedrag op voor Spieren voor Spieren

Interview met Alexander Nonnekes van St. Spieren voor Spieren te beluisteren als podcast

Tijdens de Koningsspelen hebben de leerlingen van de J.D. Van Arkelschool in Broek op Langedijk met de Koningsrun een bedrag van € 4.335,- bij elkaar gelopen voor de stichting Spieren voor Spieren.

Op 18 juni werd de cheque officieel aan de stichting overgedragen. Alexander Nonnekes was namens St. Spieren voor Spieren aanwezig.
Hij vertelde dat het geld dat opgehaald is door de kinderen en waar zij hun goede spieren hebben voor ingezet, besteed gaat worden aan een dagje uit voor kinderen met een spierziekte.
1000 kinderen met een spierziekte worden uitgenodigd om gezellig een dagje uit te gaan in het Dolfinarium op 8 september a.s.

St. Spieren voor Spieren ondersteunt wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten bij kinderen. Er zijn zo’n 600 spierziekten en nog veel onderzoek is nodig.

Meer foto’s zijn te zien in het fotoboek op deze website.

Interview:
Wilt u meer weten over St. Spieren voor Spieren luister dan naar het interview met Alexander Nonnekes. Te beluisteren als podcast op de homepagina of op de pagina interviews (onder het kopje overig).

U kunt donateur worden, kijk op onderstaande website: 
Van Arkelschool haalt 4335 euro op voor St. Spieren voor Spieren Van Arkelschool haalt 4335 euro op voor St. Spieren voor Spieren
Alle kinderen kijken toe om het resultaat te horen Alle kinderen kijken toe om het resultaat te horen
Toespraak van Alexander Nonnekes van St. Spieren voor Spieren Toespraak van Alexander Nonnekes van St. Spieren voor Spieren