Boerenkoolconcert in Concordia met Drie Vierkante Meter

Aanstaande zondag 23 juni van 18.00 tot 21.00 uur, treedt Drie Vierkante Meter in Concordia’s bruine café. 3m2 is een heerlijke viermansband voor 35+ publiek met een aangenaam geluidsvolume.

Extra’s: gratis toegang en een bord stamppot voor 6 euro zodat je tussendoor niet naar huis hoeft. Een prakkie voor een prikkie!
Als afsluiting van de reeks Boerenkoolconcerten kunnen de Langedijkers zondag genieten van de ‘Greazy listening’ van 3 Vierkante Meter. In hun eigen woorden:
“Akoestisch met slechts een paar waffers, woefers en tweeters. We passen bijna op drie vierkante meter. Jazz maar dan niet zittend met de benen over elkaar en een pijp in de hand. Niet moeilijk doen omdat het zo moeilijk kan. Ook geen ‘Holadiejee en wat hebben we het gezellig omdat er toch al 10 liter bier inzit’. Lekkere muziek, daar gaat het om, échte muziek met instrumenten. Van hout, koper, geitenvelletjes en rijstkorrels. Greazy listening! Muziek die je te weinig hoort. Met af en toe een geinige tekst of verrassend ritme. Dat is Drie Vierkante Meter!

In Concordia, het culturele bruisende hart van Langedijk, vinden wekelijks bijzondere activiteiten plaats. Zet de volgende datum ook alvast in je agenda: vrijdag 5 juli DropMusicQuiz met DJ Herrmann the German.
Boerenkoolconcert met 3m2 Boerenkoolconcert met 3m2