DropMusicQuiz in Concordia

Op vrijdag 5 juli om 21.00 uur zal de derde DropMusicQuiz plaatsvinden in het gezellige voorcafé van Concordia in Noord-Scharwoude. Teams strijden om een grote wisselbeker en worden getest op hun kennis van popmuziek in de breedste zin van het woord. Quizmaster Herrmann Jägerschnitzle zal de avond in goede banen leiden middels een platenkoffer vol meer en minder bekende liedjes, met als doel een ouderwets gezellige café-avond voor jong en oud met gratis toegang!

Concordia organiseert de DropMusicQuiz op elke eerste vrijdag van de maand in het gezellige bruine café, zodat de gigantische wisselbeker die nog steeds in handen is van Toneelgroep Concordia maandelijks van eigenaar kan veranderen. Natuurlijk is er voor het winnende team ook een prijsbeker die gehouden mag worden en een fles bubbels. Bijzonder aan de opzet is, dat er geen kosten aan verbonden zijn en dat er geen limiet is aan het aantal teamleden.

De quiz is speciaal bedoeld voor mensen die bij de eerste tonen van en liedje al weten welke het is, voor Songpop spelers en voor de serieuze muziekliefhebber die verder kijkt dan de Top 40.
De Beker van DropMusicQuiz die gewonnen kan worden (foto Wieke van Werkhoven) De Beker van DropMusicQuiz die gewonnen kan worden (foto Wieke van Werkhoven)