Leren zwemmen is leuk in zwembad Duikerdel!

Spelenderwijs leren zwemmen, een belangrijk accent in de zwemlessen in Zwembad Duikerdel

De zomervakantie zit er weer op en de kinderen zijn weer begonnen met de zwemlessen in zwembad Duikerdel in Noord-Scharwoude. Wil je ook leren zwemmen dan kan dat natuurlijk. Op een aantal dagen en tijden is er zelfs geen wachtlijst en kun je snel beginnen.
In lessen van een uur of een half uur per week worden de kinderen watervrij en leren de vaardigheden stap voor stap totdat ze zover zijn dat zij zich klaar maken voor hun diploma. Door speelmateriaal en veel variatie in de oefeningen en spelletjes leren de kinderen op een leuke manier de vaardigheden voor het zwem-ABC.

Elke fase van het A diploma kan worden bijgehouden via het leerlingvolgsysteem. Door in te loggen op de computer kunnen ouders en kinderen kijken wat er al heel goed gaat, waar nog op geoefend moet worden en wat er bijna goed gaat. Staan alle onderdelen op een dikke Smile, dan krijgen de kinderen een sticker voor op het certificaat. En lukt er een onderdeeltje nog niet zo snel dan leer je evengoed al verder in het volgende niveau. Na 5 stickers mag je al bijna afzwemmen.

Duikerdel streeft naar een vaste juf of meester voor de groep zodat de kinderen zich veilig voelen en ze elkaar leren kennen. De lessen beginnen in het ondiepe gedeelte en verschillende zwemmaterialen en speelmaterialen helpen de kinderen om de zwemonderdelen onder de knie te krijgen. Opduikringen, poortjes, buizen, liedjes en spelletjes. Alles voor een leuke en gezellige les.
Aanmelden voor de zwemles kan via onderstaande website:
Zwemles in Zwembad Duikerdel Zwemles in Zwembad Duikerdel