Zwembad De Bever verkozen tot beste buitenzwembad van Noord-Holland

Maar liefst 475 mensen vinden zwembad de Bever in Sint Pancras het mooiste en beste zwembad van Noord-Holland. Met maar liefst een 9,28 kreeg het zwembad de hoogste waardering van alle deelnemende buitenzwembaden van Noord-Holland  die aan de verkiezing voor het Buitenzwembad van het Jaar deelnamen.

De Bever kreeg niet de meeste stemmen. Die eer ging naar de Houtvaart in Haarlem. Die zwemgelegenheid werd met 491 stemmen verkozen tot eerste bij het aantal stemmers, op de voet gevolgd door de Bever met 475 stemmen.

De Houtvaart kreeg van de stemmers echter niet het hoogste waarderingscijfer  (12e met  een 8,98)

Nadat  De Bever de afgelopen jaren tot 2 keer toe derde is geworden is het personeel hartstikke trots op deze waardering van haar gasten. “Gastvrijheid staat al jaren hoog in het vaandel van zwembad de Bever. Zwemmen in dit gezellige verwarmde familiezwembad dient voor iedereen een betaalbaar uitje te zijn. Met veel plezier en toewijding werken alle medewerkers aan het realiseren van dit doel. Dan is het heel mooi als de gasten dit ook ervaren. Een mooier compliment kan je niet krijgen,” aldus Petra Kaan, trotse bedrijfsleider van zwembad De Bever.

Omdat de uitverkiezing tot Zwembad van het Jaar gedaan wordt op basis van het aantal stemmers én van de waardering, telt Noord-Holland sinds afgelopen weekend twee Zwembaden van het Jaar: In Haarlem is het zwembad met de meeste stemmen en in Sint Pancras het zwembad met de hoogste waardering van de zwemmers! Beide zwembaden doen nu mee aan de landelijke uitverkiezing. Daarin wordt de strijd aangegaan met de winnaars in de andere 11  provincies.

De winnaar van die wedstrijd krijgt op 26 november tijdens de Recreatie Vakbeurs in Gorinchem de landelijke Award.

De finaleronde waarin de provinciewinnaars strijden om de landelijke titel is maandag van start gegaan en eindigt op 31 augustus. De stemmen die in de eerste ronde zijn behaald, tellen in de finaleronde gewoon mee. Wel mag iedereen die al in de eerste ronde heeft gestemd opnieuw zijn of haar stem uitbrengen in de finaleronde. In de finaleronde telt zowel het aantal stemmen als de gemiddelde score voor 50% mee in de einduitslag. De Bever roept dus iedereen op om nogmaals een stem uit te brengen.

Via de verkiezing wordt bovendien geld ingezameld voor KiKa. KiKa zet zich in voor de strijd tegen kinderkanker. Stemmers maken ook nog kans op een leuke prijs. Zij kunnen een tablet winnen, een jaar gratis vrijzwemmen of een heerlijke behandeling in een Welness centrum. Voor de Bever een extra belangrijke reden om veel stemmen te werven en actief aan de verkiezing mee te doen!

Nadere info op onderstaande website:
Zwembad de Bever - beste buitenzwembad van Noord-Holland Zwembad de Bever - beste buitenzwembad van Noord-Holland

Reacties
Reactie: (dirk en marian zuurbier)
8-9-2013, 10:22
hierbij onze stem op zwembad de bever, wij vinden het een topbad, hebben al 43 jaar een gezinsabonnement,genieten met dochters en 8 kleinkinderen elke zomer weer volop, het ziet er altijd netjes uit, vooral het smorgens vroeg zwemmen vinden wij heerlijk, heel aardig badpersoneel, wij hopen dat de Bever nog heel lang blijft bestaan!