Gezellige Baby/Peuterlessen in Duikerdel

Zwembad Duikerdel geeft al vanaf de opening op 1 mei 1999 gezellige baby/peuterlessen. De lessen aan deze kinderen worden eens per week gegeven op maandag- t/m zaterdag ’s morgens. De lessen worden gegeven aan verschillende leeftijdsgroepen, beginnend met de baby’s van 6 maanden tot de peuters 4 jaar zijn.

Met spelletjes en liedjes maakt jouw kindje voor het eerst kennis met het grote water: heerlijk vrij bewegen, lekker spetteren en spatteren, zwieren en drijven, eerst voorzichtig een paar druppeltjes over het hoofdje en daarna - tegelijk met mama - kopje onder...

Op speelse wijze leert je kindje zo de mogelijkheden en onmogelijkheden van water kennen; het vrije bewegen bevordert de ontwikkeling van de spiertjes - en in een later stadium de coördinatie van armen en benen. De indrukken die je baby tijdens het zwemmen opdoet zijn nieuw, intens en fun - en hij doet het samen met jou! Door het voortdurende contact dat je met je kindje houdt, ontstaat een nog hechtere band. Het is mooi om te zien hoe zelfs kleine baby’s reageren op water. Water is tenslotte het leukste speelgoed dat er bestaat!

Rondom het peuterbad is sinds dit seizoen een peuterspeelhoek ingericht waar de kindjes rondom de les nog kunnen spelen en spetteren in het peuterbad. Van maandag tot en met zaterdag is Dolly’s Spetterplek open van 9 tot 12 uur. Gezellig samen spelen met de andere kindjes.
In de lesgroepen is nog voldoende plaats om direct te starten, eventueel na het volgen van een proefles. Neem voor de mogelijkheden contact op met het zwembad.

Aanmelden kan door middel van het inschrijfformulier op de onderstaande website
Baby/Peuterlessen in zwembad Duikerdel (foto Marjolein Ansink) Baby/Peuterlessen in zwembad Duikerdel (foto Marjolein Ansink)