JAVA de Musical “De reis van je leven”

Deze zelfgeschreven musical gaat over luxe en overvloed, armoede, idealen, geloof en hoop. Zes winnaars van een grote spelshow winnen de reis van hun leven naar Java. Maar eenmaal onderweg naar Indonesië loopt het behoorlijk anders dan gepland.

Een musical met veel bekende pop- en rocksongs, een prima band, enthousiast koor, dans, humor en een boodschap. De regie is in handen van Theo de Graaf en Willem Poortvliet,  de muzikale leiding wordt verzorgd door Bert Rootmensen.

De uitvoering van deze prachtige musical is in de gereformeerde kerk aan de, dorpsstraat 41  in Broek op Langedijk op: 
 
Vrijdagavond  15 november 20.00 uur 
Zaterdagavond 16 november 20.00 uur 
Zondagmiddag 17 november 15.00 uur.
Kaarten zijn voor €15,- te koop via webpuntjes:  http://www.webpuntjes.nl/kaartverkoop.html

De opbrengst gaat naar twee stichtingen in ons project kinderen van Java. 
De stichting Anak Wayang van het werelddiakonaat van de PKN kerk richt zich op  kinderen van 5-18 jaar uit de achterstandswijken van Yogyakarta. Anak Wayang werkt aan het verbeteren van de rechten, gezondheid en onderwijs van  deze kinderen. De kinderen worden daarbij bewust gemaakt van de mogelijkheden die ze hebben om hun toekomst te verbeteren.
De stichting Sinar Pelangi in Jakarta onder leiding van zuster André Lemmens  zet zich in voor lichamelijk gehandicapten en helpt hen zowel medisch als educatief. De stichting heeft een klein ziekenhuis die operaties uitvoert om de gehandicapte kinderen van hun handicap af te helpen. Door de revalidatie en educatie kunnen ze vaak weer goed meedraaien in de samenleving.
Voor deze projecten is tenminste €22.500 nodig.

Meer informatie is te vinden op: http://www.webpuntjes.nl/java.html
Java de Musical in Gereformeerde Kerk Broek op Langedijk op 15-17 november Java de Musical in Gereformeerde Kerk Broek op Langedijk op 15-17 november