Extra informatieavond groot onderhoud Voorburggracht en Bovenweg

De gemeente Langedijk organiseert een extra informatieavond over het groot onderhoud Voorburggracht en Bovenweg. Deze avond is op woensdag 16 oktober 2013 om 19.30 uur.

De gemeente heeft vele vragen ontvangen over de uitvoering van het groot onderhoud aan de Voorburggracht en de Bovenweg. Een extra avond is daarom ingepland op woensdag 16 oktober in de raadszaal van het gemeentehuis. Tijdens deze avond ligt de nadruk op uitleg over het besluitvormingstraject, van Maatwerkweg via een raadsmotie naar aanbesteding van de renovatie. Daarnaast wordt er ook informatie op hoofdlijnen gegeven over de uitvoering van het groot onderhoud zelf. De avond start om 19.30 uur.

Er stonden al twee informatieavonden gepland, op 28 oktober in Molenhoeve en op 30 oktober in Celavie. Deze avonden gaan gewoon door. Op deze avonden kunnen inwoners terecht met vragen over de details van het ontwerp en over de uitvoering. Beide avonden zijn van 19.00 tot 20.30 uur.
Extra informatieavond over groot onderhoud Voorburggracht en Bovenweg Extra informatieavond over groot onderhoud Voorburggracht en Bovenweg