Start grootschalige groepsaankoop zonnepanelen Noord-Holland

Vanaf 14 oktober starten 22 Noord-Hollandse gemeenten in samenwerking met iChoosr de derde grootschalige groepsaankoop zonnepanelen in Noord-Holland onder de naam SamenZonneEnergie. Via deze groepsaankoop is het ook voor inwoners van Langedijk mogelijk om een compleet zonnepanelensysteem tegen een scherpe prijs aan te schaffen en hiermee bij te dragen aan een groener milieu.

Gemeente Langedijk zet zich actief in om het opwekken van duurzame energie onder bewoners te stimuleren. Meer zonnepanelen in de gemeente zorgen voor een groener milieu. Ook kunnen inwoners van onze gemeente besparen op hun energierekening door te kiezen voor zonnepanelen. Daarom organiseren we samen met 21 andere Noord-Hollandse gemeenten en iChoosr een groepsaankoop voor zonnepanelen onder de naam SamenZonneEnergie. 

De groepsaankoop
Hoe meer mensen zich inschrijven voor de groepsaankoop, des te scherper wordt de prijs. Geïnteresseerden kunnen zich tot en met 13 november gratis en vrijblijvend inschrijven op de website www.SamenZonneEnergie.nl. Op 14 november vindt de veiling plaats onder gekwalificeerde zonnepanelenleveranciers. De deelnemers ontvangen vrijblijvend een persoonlijk aanbod van de leverancier die de scherpste prijs biedt.

Installateurs
Bij de installatie van de zonnepanelen worden lokale installateurs betrokken. Installateurs die interesse hebben in onderaannemerschap kunnen zich inschrijven via www.ichoosr.com/leveranciers. De biedende leveranciers ontvangen de gegevens van ingeschreven installateurs, en kunnen deze mogelijk benaderen met een voorstel tot samenwerking in het kader van deze groepsaankoop.
 
Resultaten SamenZonneEnergie
In totaal heeft SamenZonneEnergie ruim 50.000 zonnepanelen op Nederlandse daken gerealiseerd. De eerste twee acties in Noord-Holland hebben samen bijna 40.000 zonnepanelen opgeleverd in de provincie. 
Groepsaankoop zonnepanelen in Gemeente Langedijk Groepsaankoop zonnepanelen in Gemeente Langedijk