Kerstworkshops in de Hortus Alkmaar

In ons sfeervol aangeklede bezoekerscentrum organiseren we dit jaar verschillende kerstworkshops voor volwassenen en kinderen.

Kerstkrans of -guirlande maken
Een zelfgemaakte kerstkrans of guirlande maakt je huis extra feestelijk. Er kan gekozen worden uit een krans voor op tafel of aan de deur. De workshop wordt gegeven op 10 december ´s middags en 11 december ´s avonds. Iedereen, ervaren of onervaren met bloemschikken, kan meedoen.

Kerstboom maken van verse wilgentenen
Een piramide van verse wilgentenen kan prima dienst doen als kerstboom voor binnen of buiten. En hij gaat jaren mee. In de zomer kan hij gebruikt worden als steun voor eenjarige planten. Deze workshop wordt gegeven op 12 december ´s avonds.

Kerstworkshop voor kinderen
Op woensdagmiddag 18 december kunnen kinderen zich heerlijk uitleven met papier, lijm, kerstversiering enz. Wat zullen ze stralen als ze naar huis gaan met een zelfgemaakt kerstukje en een mooie ster. De workshop is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

De workshops worden gegeven in de Hortus Alkmaar, Berenkoog 37, 1822 BH Alkmaar. Aanmelden kan via info@hortusalkmaar.nl of 072-5669639. Meer informatie is te vinden op www.hortusalkmaar.nl.
Kerstworkshops bij Hortus Alkmaar (kerstkrans maken) Kerstworkshops bij Hortus Alkmaar (kerstkrans maken)
Kerstworkshops bij Hortus Alkmaar (Alternatieve kerstboom) Kerstworkshops bij Hortus Alkmaar (Alternatieve kerstboom)