Musical groep Concordia speelt de Musical Nonsens (Sisteract 2)

Musicalgroep Concordia is een jonge groep uit Langedijk en omgeving en nodigen u uit om te komen kijken naar hun uitvoering van Musical Nonsens op  vrijdag 15 en zaterdag 16 november in Party Centrum Concordia in Noord Scharwoude.

Het verhaal gaat als volgt:
Deloris wordt  door de zusters  van St Catherine,  die haar hielpen  onder te  duiken voor de maffia, om hulp gevraagd. De zusters van Deloris hebben hun buurtwerk in het klaslokaal voortgezet, maar zijn volledig verloren doordat de school vol ouderwetse Jezuïeten en vervelende teenagers de boel  saboteren. Bovendien wordt de school met sluiting bedreigd. Deloris wordt gedwongen haar oude habijt aan te trekken en gaat weer helemaal  los. Haar onorthodoxe manier van lesgeven slaat in de eerste instantie niet aan. Op het moment dat ze er mee wil stoppen, ziet zij in haar gebekte leerlingen iets van zichzelf terug en besluit alles op zijn kop te zetten.

Aanvang van de voorstelling is 20.00 uur. De zaal gaat open om 19.30 uur
Kaarten à  € 10.- zijn verkrijgbaar via de telefoonnummers 0226 34 12 27 / 06 46 42 75 33
Musicalgroep Concordia speelt musical Nonsens (foto’s Eddy Hooiveld) Musicalgroep Concordia speelt musical Nonsens (foto’s Eddy Hooiveld)
Repetitie Musical Nonsens Repetitie Musical Nonsens
Druk aan het oefenen voor de musical Nonsens Druk aan het oefenen voor de musical Nonsens
Poster Musical Nonsens (Sister Act2) Poster Musical Nonsens (Sister Act2)