Zwemles zonder wachtlijst bij zwembad Duikerdel

Zwembad Duikerdel in Noord-Scharwoude verzorgt zwemlessen aan kinderen op verschillende dagen en tijden. Op dit moment is er geen wachtlijst en kunnen de kinderen op verschillende momenten direct starten.

In ons waterrijke land kun je uit veiligheidsoverweging niet vroeg genoeg leren zwemmen. Daar is iedereen het over eens. Terecht wordt er dan ook veel waarde gehecht aan een diploma. In zwembad Duikerdel kunt u terecht voor zwemlessen voor de zwemdiploma’s A,B en C die samen het zogenaamde Zwem-ABC vormen. De diploma’s zijn op zichzelf geen doel maar een middel om de zwemvaardigheid aan te tonen. De doelen zijn de zwemveiligheid, de zwemvaardigheid en het zwemplezier.

Voor de meeste kinderen bestaat er geen grotere pret dan waterpret.
Want wat is er nu leuker dan in het water te plonzen en met vriendjes en vriendinnetjes te ravotten. Zonder angst kopje onder gaan, moeiteloos weer boven komen en veilig verder zwemmen, daar moet ieder kind dat goed heeft leren zwemen toe in staat zijn. Niet alleen in de beschermende omgeving van het zwembad, maar ook in onbekend buitenwater. Veel kinderen gaan tegenwoordig op dagtochtjes of in de vakantie mee naar bijvoorbeeld de zee of een meer.

Het is voor de ouders dan een geruststellende gedachte, dat ook hun jonge kinderen veilig kunnen meedoen aan allerlei recreatieve activiteiten in, op of aan het water.

Momenteel heeft zwembad Duikerdel ruimte in verschillende groepen. In januari starten er ook nieuwe groepen voor kinderen van 4 jaar. Kinderen die willen starten kunnen zo zonder wachtlijst beginnen. Aanmelden kan via de website of neem telefonisch contact op met het zwembad. 0226-312166.
Zwemles in Zwembad Duikerdel Zwemles in Zwembad Duikerdel