Musicalafdeling Caecilia speelt ‘The Winner takes it All’

De musicalafdeling heeft dit jaar gekozen voor een spetterende musical vol met herkenbare popsongs uit de jaren zeventig.

Het vertelt het verhaal van Bella die het gevoel heeft dat ze meer uit het leven had kunnen halen. Haar dochter Lotte heeft, in het geheim, een feest ter eren van Bella’s 40e verjaardag voor haar georganiseerd. Alle gasten komen en worden ontvangen door Lotte en haar vriendinnen. Bella is onderwijl aan het eten met drie vriendinnen. De oude schoolband is ook uitgenodigd. Er zal gefeest, gelachen en gezongen worden tot diep in de nacht. Niemand weet wat deze nacht zal brengen.

Wat Lotte niet weet is dat zij deel is van een groot geheim. Wat Lotte’s vriend Kay niet weet is dat hij met de toekomst geconfronteerd zal worden. Wat Bella niet weet is dat zij met het verleden geconfronteerd gaat worden en Victor weet al helemaal nergens van af. Een echte aanrader deze super leuke musical!

Muzikaal leider: Kees van Velthooven, regie Anja Eilander, choreografie Marjolaine Glas.

Dit feest van herkenning bijwonen: 25 januari, 1 en 8 februari wordt de musical gespeeld in Partycentrum Concordia te Noord-Scharwoude. Aanvang 20;00 uur.
De toegangsprijs is 15,00 euro. Kaarten te bestellen via caecilia@quicknet.nl, telefonisch 0226-317239 of bij snackbar ’t Bunkertje of juwelier Ed Ydo.
Musicalgroep Caecilia speelt The Winner Takes It All Musicalgroep Caecilia speelt The Winner Takes It All