Lief Langedijk Concert: Vleugelvrouw

Win een kaartje voor deze voorstelling

Geef jezelf vleugels: volg je hart en maak je dromen waar
Dat is wat Vleugelvrouw je influistert. Keer op keer. Ze nodigt je uit je vleugels uit te slaan, los te komen en vrij te vliegen. Keer op keer. En als je niet gaat, zal ze je dromen bewaren en bewaken tot er weer een geschikt moment komt. Weer zal ze fluisteren, uitnodigen - alleen deze keer iets luider. Wat doe jij? Ga je mee?

Vleugelvrouw volgen is risico’s nemen, hindernissen nemen, durven falen en vallen, geconfronteerd worden, zeggen ’ik stop ermee!’ en dan toch doorgaan, is donker, dynamisch en donderend. En volgen zul je! Want niet gaan is geen optie...

Ook dit jaar is er een Lief Langedijk Concert in de Allemanskerk in Oudkarspel. Vorig jaar hebben Helen Botman en Peter van Vleuten Grote Verhalen opgevoerd. Dit jaar op 15 februari om 20.00 uur gaat zangeres Helen Botman haar solovoorstelling Vleugelvrouw opnieuw uitvoeren. Met begeleiding van Peter van Vleuten op gitaar, maar ook is er prachtige dans van balletdanseres Fleur Jagt en begeleiding van Colet Nierop op harp, Corinne Moerbeek piano en Simone Manuputty viool.

Win een kaartje
Het is een besloten uitvoering. Een aantal mensen krijgen van Marieke Neesen van Lief Langedijk een persoonlijke uitnodiging, maar er blijven nog een aantal plaatsen over. Iedereen die graag naar dit concert wil komen kan een entreebewijs winnen. Stuur een email naar info@lieflangedijk.nl en vertel in de email waarom je graag bij dit concert aanwezig wil zijn.
Onder de inzenders zullen de entreebewijzen verloot worden. Zonder entreebewijs geen toegang!

Steun Stichting Nomphilo
Aan de bezoekers van dit concert wordt een vrijwillige financiële bijdrage gevraagd voor het goede doel: St. Nomphilo. Deze stichting opgericht door Aty Leegwater en geeft steun aan aidsweeskinderen in Zuid-Afrika. Aty zal zelf in de pauze van het concert een toelichting geven over het werk van deze stichting.
Kijk ook op:
www.nomphilo.org (http://www.nomphilo.org)
Lief Langedijk Concert: Vleugelvrouw op 15 feb 2014 Lief Langedijk Concert: Vleugelvrouw op 15 feb 2014