Het Langedijker Koor geeft prachtig herinneringsconcert op 30 maart

Interview met voorzitter Ton Dölle op Lief Langedijk

Vorig jaar is onverwacht de voorzitter van Het Langedijker Koor, Carel Langedijk, overleden. Het koor was toen al bezig om een concert te organiseren, samen met het Oeral Kozakken koor. Carel Langedijk heeft tijdens zijn ziekbed de wens uitgesproken om dit concert te laten doorgaan en dat vindt binnenkort plaats.

Dit bijzondere concert zal plaatsvinden op zondag 30 maart 2014 in De Grote Kerk in Alkmaar om 15:00 uur.

Naast Het Oeral Kozakken koor doet ook de band Skotwal mee aan dit concert.
Het Langedijker Koor heeft dit concert ”Het Carel Langedijk Herinneringsconcert” genoemd.

Kaarten kosten slecht 15 euro per stuk en zijn te verkrijgen bij Novy in Noord-Scharwoude of op de website van het Langedijker Koor te bestellen.

Opbrengst voor een goed doel
De opbrengst van dit concert is bestemd voor Noah’s Ark Kinderhuis in Oeganda.

Eerste cd
In januari is de eerste cd van Het Langedijker Koor uitgebracht. Op deze cd prachtige verschillende nummers, van klassiek tot pop. De cd is te koop voor 10 euro.

Interview met Ton Dölle
Ton vertelt in een interview met Lief Langedijk over Het Langedijker Koor en over de plannen in dit jubileumjaar. Het Langedijker Koor bestaat 15 jaar. Natuurlijk in het interview veel informatie over het Carel Langedijk Herinneringsconcert en over de cd.
Het interview is als podcast te beluisteren op de homepagina of op de pagina interviews (onder het kopje overig te vinden).

Kijk voor meer informatie over Het Langedijker Koor op onderstaande website:
Interview met Ton Dölle, voorzitter van Het Langedijker Koor Interview met Ton Dölle, voorzitter van Het Langedijker Koor