Het Eerste Schoorls Gemengd Mannenkoor onder leiding van Giancarlo Romita trad op met SKOTWAL

Zondag 23 februari heeft het Eerst Schoorls Gemengd Mannenkoor een concert gegeven met voor de pauze vele bekende liedjes, zoals Bella Italia van Imca Marina, De oude muzikant van Ben Cramer, Droomland van Paul de Leeuw, Que sera sera van Doris day, Het dondert en het bliksemt van Guus Meeuwis en vele andere. Het programma voor de pauze werd afgesloten door Giancarlo, welke een eigen liedje ten gehore bracht.

Na de pauze nam Skotwal het stokje over met het spelen van bekende en minder bekende nummers van bijvoorbeeld Johnny Cash, Steve Earle, Rolling Stones en Bob Dylan. Skotwal vertaalt de liedjes in de taal van hun eigen streek en stopt de nodige humor in hun teksten, maar ook serieuze zaken gaat Skotwal niet uit de weg.

De laatste liedjes werden aangevuld door het Eerst Schoorls Gemengd Mannenkoor, waardoor de liedjes een voller geluid kregen. Eén van de nummers was het klassieke Once upon a time in the West, van Ennio Morricone. Het koorwerk kwam hier heel goed tot zijn recht.

Bij een optreden van Skotwal (wat een eenvoudige voedzame stamppot van aardappels, bonen en vet betekent) was er natuurlijk zoals gewoonlijk ook nu weer de mogelijkheid om het eten van “Skotwal” te nuttigen, hetgeen een groot succes was.

Al met al was het een zeer geslaagde middag.
Optreden van het Eerste Schoorls Gemengd Mannenkoor Optreden van het Eerste Schoorls Gemengd Mannenkoor
Giancarlo Romita Giancarlo Romita
Skotwal Skotwal
Skotwal en het Eerste Schoorls Gemengd Mannenkoor Skotwal en het Eerste Schoorls Gemengd Mannenkoor