Doe mee met de Kinderjury 2014

Uitleg in de bibliotheek op 5 maart

Doe mee met de Kinderjury 2014. Lees, kies en stem.

Het is weer tijd om lekker te lezen, te kiezen en te stemmen. De Nederlandse Kinderjury 2014 gaat beginnen op woensdag 5 maart en wij willen graag weten wat jij als lid van de Nederlandse Kinderjury de allerleukste, mooiste of spannendste boeken van 2013 vindt.

Hoe gaat dat dan?

Misschien weet je niet zo goed welke boeken er het afgelopen jaar zijn verschenen. Ga dan naar de site van de Nederlandse Kinderjury.

Je kunt je opgeven voor de Kinderjury in de bibliotheek. Kom dan op woensdag 5 maart om 15.00 uur naar de bieb. Een deftige hofdame zal je uitleg geven over hoe je mee kunt doen en uit welke boeken je mag kiezen. Alle kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar kunnen meedoen aan de Kinderjury 2014. De boeken die in aanmerking komen voor de Kinderjury 2014 staan apart en zijn alleen te leen voor kinderen die zich opgegeven hebben voor de Kinderjury. De Kinderjuryboeken hebben een groen stickertje gekregen, zo kun je ze makkelijk herkennen.

Uit alle uitgebrachte stemmen komt een lijst met titels die de meeste stemmen hebben gekregen. En natuurlijk…er is er maar één de winnaar.


Doe mee met je school!

De school met de meeste Kinderjurydeelnemers wint een fantastisch pakket met de top 3 boeken van de Kinderjury 2014.
Geef je op voor de kinderjury 2014 Geef je op voor de kinderjury 2014