Benefietconcert van Langedijker koren en fanfare voor Java

Op zaterdagavond 5 april wordt een uniek benefietconcert gegeven in de gereformeerde kerk aan de dorpsstraat 41 te Broek op Langedijk.
De opbrengst van dit concert gaat geheel naar het project ”Kinderen van Java”.
Een aantal Langedijker verenigingen zijn bereid gevonden om hieraan belangeloos aan mee te werken, totaal zullen 150 personen op het podium staan!

Dit zijn: muziekvereniging Advendo olv Betty Bakker, Interkerkelijk koor Columba olv Connie Kriek en Chr. mannenkoor De Lofstem olv Aldert Fuldner.
Alle verenigingen hebben hun sporen verdiend op muzikaal gebied.

Het mooie concert begint om 20:00 uur. Kaarten zijn te reserveren via de website: www.webpuntjes.nl/javaconcert of telefonisch op 0226 - 320751 (Fam. Rijnja).

De doelen die worden ondersteund door deze musical:
De stichting Anak Wayang van het werelddiakonaat van de PKN kerk richt zich op kinderen van 5-18 jaar uit de achterstandswijken van Yogyakarta. Anak Wayang werkt aan het verbeteren van de rechten, gezondheid en onderwijs van deze kinderen. De kinderen worden daarbij bewust gemaakt van de mogelijkheden die ze hebben om hun toekomst te verbeteren.

De stichting Sinar Pelangi in Jakarta onder leiding van zuster André Lemmens zet zich in voor lichamelijk gehandicapten en helpt hen zowel medisch als educatief. De stichting heeft een klein ziekenhuis die operaties uitvoert om de gehandicapte kinderen van hun handicap af te helpen. Door de revalidatie en educatie kunnen ze vaak weer goed meedraaien in de samenleving. Deze zomer gaat er een kleine delegatie vanuit Langedijk naar Java om aan dit project mee te helpen.
Benefietconcert voor Java Benefietconcert voor Java