Buitenbad de Bever bereidt zich voor op activiteiten

Sint Pancras: In zwembad de Bever wordt alles in gereedheid gebracht om de zomergasten te verwelkomen voor een nieuw en zomers zwemseizoen. De kleine gasten van de Bever kunnen niet alleen vrijzwemmen en spelen, er zijn ook genoeg sportieve activiteiten voor de oudere zwemmers.

Kinderen
Naast de zwemlessen voor het diploma A,B en C, kunnen jonge waterratten kiezen voor Trimkids. Bij Trimkids draait het vooral om het plezier hebben in het water met spelletjes, zwemtechnieken en conditie. Vanaf diploma A kunnen ze hiermee starten. Na het behalen van het zwem-ABC, is het snorkelen erg populair, vooral als de kinderen nog op vakantie gaan en daar het geleerde in de praktijk kunnen brengen.

Volwassenen
Voor volwassenen is er een gevarieerd aanbod. Naast het Aquajoggen, waarbij er op muziek gesport wordt met een Wetbelt, heeft Zwembad de Bever vorig seizoen borstcrawllessen geïntroduceerd. Vanwege het enorme succes, zullen ze deze zomer ook weer aangeboden worden.

Verjaardag
Zwembad de Bever viert dit jaar haar 45ste verjaardag, dat zal door het seizoen heen gevierd gaan worden met diverse activiteiten.

Op de hoogte?
Op Facebook en de website worden steeds de nieuwste updates gepubliceerd. Verder komt er regelmatig een nieuwsbrief. Zo blijft u de hele zomer op de hoogte van alle activiteiten in Zwembad de Bever.

Buitenbad de Bever gaat binnenkort open Buitenbad de Bever gaat binnenkort open