Beachparty en Moederdag in de Bever

Sint Pancras: buitenbad de Bever heeft haar deuren geopend voor het nieuwe zomerseizoen. Op woensdagmiddag 7 mei en zondag 11 mei staan de eerste activiteiten gepland.

Beachparty In zwembad de Bever houden ze wel van een feestje. Op woensdagmiddag 7 mei staat er een heuse beachparty voor de kinderen op het programma. Natuurlijk op het mooie strandje van het buitenbad, de Bever Beach .
Alle kinderen zijn van harte welkom om gezellig mee te doen aan allerlei spelletjes in en om het water. Van 13.30 tot 16.30 uur is er voor de kinderen spel, dans en muziek met het thema Strand. Alle activiteiten die niet op het strand passen worden op het veld of in het water gehouden. Tussendoor wordt er iets lekkers en een heerlijk drankje uitgedeeld. Iedereen met een entreekaartje of een abonnement kan meedoen.

Moederdag Op zondag 11 mei, Moederdag, worden alle moeders verwend in Zwembad de Bever. Ten eerste hebben zij deze dag gratis toegang. De moeders kunnen, zolang er ligbedden beschikbaar zijn worden voorzien van een gratis ligbed, zodat ze heerlijk kunnen relaxen.

Bij de vernieuwde Snekplek, het mooie horeca schip, kunnen de kinderen een gratis kopje koffie ophalen voor hun moeder. Dat is nog eens verwennerij.
Het zwembad is open van 11.00 tot 17.30 uur.

Als moeder uitrust van alle hectiek kunnen vader en/of de kinderen lekker spelen op de nieuwe schommel, boot, strand en natuurlijk in het verwarmde water.

Activiteiten in zwembad de Bever Activiteiten in zwembad de Bever