Lentefeest in Sint Pancras

Op 09 juni a.s., tweede Pinksterdag, bundelen Volkstuinvereniging “ West Beverkoog “ en Kinderboerderij “ Jong Leven “ te Sint Pancras hun krachten en organiseren samen een groots Lentefeest.

Van 12.00 – 16.00 uur zijn er allerlei activiteiten bij de Volkstuinvereniging “ West Beverkoog “ zoals:
Een markt, met vergeten groenten en kruiden, chrysanten in allerlei soorten en kleuren, bezichtiging van de tuinen, een speurtocht met schatgraven voor onze jeugd en historische landbouwwerktuigen.

Om 14.00 uur worden bij Kinderboerderij “ Jong Leven “ de schapen weer van hun warme vacht bevrijd door professioneel schapenscheerder Jan Ros, waarbij kracht en precisie vereist is om de dieren niet te verwonden met de “ tondeuse “.
De kinderen kunnen leren spinnen en weven. Ook is er voor de kinderen de mogelijkheid tot “ schaapplakken” , vilten (werken met wol ) en WK – wuppies maken. Het Rad van Fortuin is weer aanwezig met vele leuke prijzen en er is een kleine tentoonstelling over het leven van het schaap.

Verder worden er vanaf 14.00 uur ook loten verkocht voor deelname aan de Badeendjesrace op zaterdag 28 juni te Alkmaar, ( €5,-per eend), waarvan de opbrengst ten goede komt aan diverse goede doelen,waaronder kinderboerderij “Jong Leven”. U koopt toch ook??? Een prachtige reis voor het hele gezin is de hoofdprijs.
De koffie staat klaar en voor de hongerigen is er een broodje knakworst verkrijgbaar.
Wij hopen u dan ook te treffen op het Janspad
( voorheen AVH Destreelaan 155 ) te Sint Pancras. Het complex van de volkstuinvereniging is gelegen achter de kinderboerderij.

De toegang is gratis.
Lentefeest op Tweede Pinksterdag in Sint Pancras Lentefeest op Tweede Pinksterdag in Sint Pancras