Step on Board: Tapastocht door het Duizend Eilandenrijk

Steun Stichting Step One

Op vrijdagavond 27 juni hoeft u niet zelf te koken! Dan staat er namelijk een heerlijke tapastocht op het programma. Voor slechts 25 euro per persoon geniet u de hele avond van een compleet verzorgde rondvaart door het Duizend Eilandenrijk. Voorgerecht, hoofdgerechten, dessert en livemuziek, aan alles is gedacht!

De opbrengst gaat naar de Langedijker Stichting Step One. Zij zamelen geld in om het bouwen van een school voor kansarme kinderen in Mozambique mogelijk te maken. Reserveer snel een plaatsje in één van de boten of vaar zelf mee gezellig in uw eigen schuit.

Het programma:
Om 17:00 uur start de tocht vanaf Museum BroekerVeiling. Daar krijgt u direct een lekker bordje carpaccio. Daarna start de rondvaart en kunt u o.a. bij de Kolonist en het Bakkershuys een heerlijk hoofdgerecht nuttigen. Neem lekker de tijd en geniet van het diner op het water. Maar let op: zorg wel dat u om 20:00 uur weer bij Marktzicht ben voor de muzikale afsluiting. Daarna kunt u op eigen kosten in Marktzicht nog een borreltje drinken.

Reserveren:
Wilt u deelnemen? Stuur dan een email naar info@step-one.nu of bel naar 06-22735248. Geef aan met hoeveel personen u meedoet, en of u met eigen boot vaart of met een boot van de organisatie (2 euro p.p en vol = vol).

Kijk voor meer informatie over het goede doel op onderstaande website:

Let op:
Neem uw eigen drinken mee aan boord. Wij mogen u nl geen (alcoholische) drankjes serveren.
Tapastocht voor het goede doel: St. Step One Tapastocht voor het goede doel: St. Step One