Programma Sint Jansweek

Activiteiten van Parochie St. Jan de Doper in Noord-Scharwoude

Parochie St. Jan de Doper organiseert ieder jaar verschillende activiteiten in de Sint Jansweek.

Hieronder het programma
22 juni 10.00 uur openingsviering van de Sint Jansweek m.m.v. alle koren. Bekendmaking van de vrijwilliger van het jaar en het uitreiken van de aanmoedigingsprijs. Na de viering is er voor iedereen het Sint-Jansfeest met koffie/thee/limonade en gebak op het achterplein. Daarna klinken we op onze mooie parochie en is er een verrassend optreden door de groep ‘MAMS”.

25 juni Sint Jans kindermiddag voor alle kinderen t/m 12 jaar, van 14.00 tot 16.00 uur op het Sint Jansplein. Wat kunnen we allemaal met muziek? En hoe maken we het? Kortom, een middag waar muziek inzit. Voor alle ouders, opa’s, oma’s en andere belangstellende is er een gezellig zitje met koffie en thee zodat u kunt mee genieten

26 juni 9.30 uur een feestelijke ‘Hart voor Ouderen’, met na de viering natuurlijk de gebruikelijke koffie met wat lekker en een gezellige borrel toe.

27 juni werkgroep in het zonnetje. Eén van de vele werkgroepen wordt even in het zonnetje gezet.

29 juni 10.00 uur afsluitviering van de Sint Jansweek m.m.v. ons Gregoriaans herenkoor en cantor Anna-Catharina Timmers. Na de viering is er op het Sint Jansplein de start van het muziekspektakel ‘Langedijk zingt en swingt’.


Activiteiten in de St. Jansweek bij Parochie St. Jan de Doper Activiteiten in de St. Jansweek bij Parochie St. Jan de Doper