Zomeravonden in zwembad de Bever

Sint Pancras: Vrijdagavond 22 én zaterdagavond 23 augustus is er volop romantiek en feest in buitenbad de Bever. Een sfeervolle lichtjesavond en een gezellige kinderdisco.
Vrijdagavond worden in het toch al gezellige buitenbad, midden in het dorp, sprookjesachtige sferen gecreëerd. Deze avond wordt er een lichtjesavond georganiseerd. Genieten in het donker, met een sprookjesachtige sfeer. Overal zullen waxinelichtjes, lampionnen en andere lichtjes het bad sfeervol verlichten.

Deze avond kan er niet gezwommen worden, maar wordt er wel, onder het genot van een kopje koffie/thee en een achtergrondmuziekje, genoten en ontspannen op deze heerlijke avond. Het activiteitenteam heeft nog een verrassing in voorbereiding. Entree voor deze beleving is € 1,00 p.p. Van 21.30 uur tot 23.30 uur bent u van harte welkom.

De zaterdagavond is dan voor de jeugd. Waar kun je nu zwemmen en dansen tegelijk? Juist! In het gezellige buitenbad van Sint Pancras. Voor kinderen tot en met groep 8 en in het bezit van minimaal een A-diploma wordt er een disco-avond georganiseerd met als thema “Neon”, dus leef je uit met je kleding en schmink!
Tijdens deze gezellige disco-avond van 19.00 tot 21.30 uur kun je lekker zwemmen, wordt er super leuke muziek gedraaid en kun je meedoen met allerlei spelletjes.
Kaartjes voor de disco zijn vanaf woensdag 20 augustus verkrijgbaar aan de kassa van Zwembad de Bever en kosten € 5,00 p.p. inclusief consumptie. Ook op de avond zelf kun je nog een kaartje kopen. Dus neem al je vrienden en vriendinnen mee.
Zwembad de Bever is ook te vinden op Facebook en www.zwembaddebever.nl
Lichtjesavond en kinderdisco in zwembad de Bever Lichtjesavond en kinderdisco in zwembad de Bever