Sponsorloop Walk for Brains Langedijk 2014 op 26 oktober

De sponsorwandeling Walk for Brains wordt op 26 oktober weer georganiseerd. Deze sponsorwandeling ten behoeve van Stichting STOP Hersentumoren heeft dit jaar een andere opzet en locatie dan eerdere jaren.

De Walk for Brains zal dit jaar gegoten worden in een klein festival, waarbij er naast wandelen voor het goede doel nog veel meer te beleven is.

Op 26 oktober is iedereen van harte welkom bij Speelpark de Swaan bij het Geestmerambacht in Noord-Scharwoude. Er kan weer worden ingeschreven voor wandelroutes van 7,5 en 15 km. Het Walk for Brains festival heeft echter nog veel meer te bieden: steppen, springen en dansen for Brains, een vitaliteits markt, de voorstelling Joost en het Gemene Spookje, optredens van Kunstbende en grimeren voor de kinderen. Dus wil je bijdragen aan het goede doel, kom dan in beweging en bezoek ons Walk for Brains festival!

Walk for Brains in Langedijk is een initiatief van Peter de Nijs die 45 jaar geleden succesvol werd geopereerd. Samen met het Walk for Brains festival team hoopt hij weer op een mooie sponsor bijdrage voor de Stichting Stop hersentumoren.
Sponsorloop Walk for Brains Langedijk 2014 Sponsorloop Walk for Brains Langedijk 2014