Zeer gevarieerd najaarsconcert Gemengde Zangvereniging “St. Caecilia” in Oudkarspel

Zondagmiddag 5 oktober geeft de ruim honderdjarige vereniging een gevarieerd concert met als thema “dieren”. Plaats van handeling is de “Allemanskerk”, Dorpsstraat 878 Oudkarspel. Aanvang: 14.30 uur. Toegangsprijs (inclusief tekstboekje) aan de kerkzaal: € 15,--. Voorverkoop: € 12,50, via de leden en caeciliakoor@quicknet.nl . Donateurs en hun genodigden betalen per entreebewijs slechts € 10,--. Op vertoon van de LangedijkerPas is de consumptie in de pauze gratis.

U zult genieten van een concert, waar u niet alleen wordt verrast door soms onvermoede werken en teksten van bekende componisten zoals W.A. Mozart (over de boerin, die haar kat kwijt is), Brahms, Stanford, Mendelssohn, Fauré. U maakt ook kennis met de kwaliteiten van de jeugdige harpiste Shirien Cramer. De muziek wordt door Wim Meyles afgewisseld met voordrachten van door hem geschreven fabels. De begeleiding aan de piano is in de vertrouwde handen van Alexandre Pavloff.

Het geheel wordt synchroon ondersteund met een diapresentatie. Dirigent is Dennis van der Heijden, die ook het orgel niet onberoerd laat.

Meer informatie over de vereniging en de activiteiten vindt u op onderstaande website:
Caecilia geeft concert in Allemanskerk op 5 oktober Caecilia geeft concert in Allemanskerk op 5 oktober