Interview met Karen Jaspers over kinderboekenweek in bibliotheek

Karen Jaspers jeugdbibliothecaresse van bibliotheek Langedijk vertelt in een interview met Lief Langedijk uitgebreid over de activiteiten in de bibliotheek tijdens de kinderboekenweek (1-11 oktober).

De kinderboekenweek in de bibliotheek start op 1 oktober met de talententrolley van 14.00-17.00 uur. Op 4 oktober is er een workshop Pappa is een voorleesheld met Herman de Jager en de afsluiting is op 11 oktober met Geert’s Beestenfeest. Geert van Diepen heeft een nieuw boek geschreven en vertelt en zingt tijdens het beestenfeest.

Kijk voor meer informatie op de website van bibliotheek Langedijk.

In het interview met Karen Jaspers vertelt Karen ook nog wat over de boeken die een zilveren griffel hebben gewonnen. Eén van deze boeken kan de Gouden Griffel winnen.

Het interview is als podcast te beluisteren op de homepagina of op de pagina over bibliotheek Langedijk (te vinden onder kopje cultuur).
Een aantal boeken die een zilveren griffel hebben gewonnen en die besproken worden in het interview Een aantal boeken die een zilveren griffel hebben gewonnen en die besproken worden in het interview