Expositie van Annie Hink in Kloosterhof

“Het is een plaatje!”, “Oh wat is dit mooi!” dit zijn een paar van de vele reacties op het prachtige werk van Annie Hink.
Op haar 30ste jaar is zij beginnen te tekenen, met potlood. Zij volgde een cursus in de Geist in Sint Pancras. Bij de tekenleraar die daar les gaf, Paul Ulrich, heeft zij daarna jaren privé les gevolgd. Van heeft zij allerlei technieken geleerd. En hier is haar passie voor tekenen en schilderen begonnen.

Van potlood naar pastelkrijt, haar passie ligt nu bij het maken van olieverfschilderijen.
Zij is autodidact. Door cursussen te volgen en verschillende technieken toe te passen heeft zij haar voorliefde gekregen voor olieverf. Het is een bepaalde techniek die zij toepast. Haar uitdaging bij het schilderen met olieverf is te proberen via glaceerlagen het schilderij levensecht te maken.

Zij is constant op zoek naar beelden, vormen en voorbeelden waar zij zich door laat inspireren. Ook laat zij zich inspireren door verschillende texturen, weerspiegelingen, schaduwen en licht. Dit is iedere keer weer een uitdaging. Nu is zij er aan toe om mijn werk te laten zien. Tot december is haar werk te zien in Kloosterhof, Dorpsstraat 512 in Noord-Scharwoude. Iedere donderdagmiddag open van 14.00 tot 16.00 uur.
Het is zeker een bezoek waard.
Expositie Annie Hink in Kloosterhof Expositie Annie Hink in Kloosterhof