“Halloween Delayed” met “GHOST TRAINS” bij Aris Bouwens

Donderdag 13 november stoppen Ghost Trains bij halte Museumwinkeltje in Langedijk. Deze Engelse formatie zal een mix van Engelse en Amerikaanse stijl ten gehore brengen. Ze leggen de verbinding tussen Nick Drake en Crowded House, met de gevoelige geest van de één en de bijzondere gitaarklanken van de ander.

Ghost Trains is een 4-mans akoestische band uit het Verenigd Koninkrijk, gedreven door de woorden, muziek en zang van singer/songwriter Tim Ellis. Tot op heden, hebben ze vier volledige albums geproduceerd, toerde door heel UK, in de VS, Europa & Rusland, ondersteunde veel gevestigde bands, met inbegrip van Donovan, Dodgy en de Bluetones. Zij toeren in november 2014 opnieuw door Europa en komen rechtstreeks vanuit Duitsland naar Langedijk.

Ghost Trains zijn misschien het best te omschrijven als een levendige mix van traditionele folk-rock en klassieke jaren zestig pop. Ze hebben onlangs een platencontract getekend bij UK label “Shark Free Records”. Hun officiële eerste single “Out of Time” zal in februari/maart 2015 uitkomen en daarop volgt snel het volledige album.
Support Act komt van de jeugdige, ongelooflijk getalenteerde singer/songwriter HOLLY PENDER, zelfgeschreven liedjes, die met hun diepte en schoonheid emotionele rimpelingen oproepen en veel indruk hebben gemaakt in de akoestische singer/songwriters scene.

Dit concert komt tot stand in samenwerking met Erika Nannings Muziek en theater en “Theater op Skoôt”. Op 13 november 2014 in het Museumwinkeltje te Langedijk, Dorpsstraat 548, 1723 HH Noord-Scharwoude. Aanvang 20:30, entree € 20,00 incl. koffie/thee en pauze drankje. Reserveren via: info@arisbouwens.nl of 0226-312477.

Ghost Trains bij Aris Bouwens op 13 november Ghost Trains bij Aris Bouwens op 13 november