Kerstconcert ’Engelenregen’ in Allemanskerk

Een arme herdersjongen kijkt naar de hemel. De sterren lijken op zilveren munten verloren in de donkere lucht boven de stad. Maar de jongen kijkt niet naar de sterren. Hij kijkt naar de engelenschaar die daar verscheen. Hun lofzang schalt over de aarde. Ook hij gaat op weg om in Bethlehem zijn koning te aanbidden. Maar welk geschenk neemt hij mee?

Dit verhaal is de rode draad in het kerstconcert dat gegeven wordt door drie koren. Respiro uit Sint Pancras, vrouwenkoor Indigo uit Bergen en Barbershopkoor The Hugo Singers uit Heerhugowaard verenigen zich klankvol in dit bijzondere kerstverhaal. Elk koor brengt zijn eigen sfeer mee in dit kerstconcert. Naast traditionele Christmascarols zullen ook kerstklanken uit diverse landen en van alle tijden te horen zijn. Op verrassende wijze zullen alle koorzangers tezamen zingen onder leiding van dirigente Marie Anne Pak. De jeugdige sopraan Cashlin Oostindië zal haar medewerking aan dit concert verlenen.

Het kerstconcert ”Engelenregen” kunt u beluisteren op 20 december 2014 om 20.00 uur in de sfeervol aangeklede Allemanskerk, Dorpsstraat 878 te Oudkarspel.
De kerk is open vanaf 19.30 uur. In de pauze is koffie en thee verkrijgbaar. Er is parkeergelegenheid in de onmiddellijke omgeving.
Kaarten à 10 euro kan men reserveren via engelenregen@gmail.com en zijn ook op de avond in de kerk te verkrijgen.
Kerstconcert Engelenregen in Allemanskerk Kerstconcert Engelenregen in Allemanskerk