Cool Expo toont werk Cees Verkerke

Cool kunst en cultuur is in januari gestart met een serie exposities onder de naam Cool Expo. Onder het gastcuratorschap van Nico Kool zijn er diverse exposities met als thema ‘Kijk eens! Heerhugowaard!’. Vanaf zaterdag 21 februari is de tweede expositie te zien, dit keer van Cees Verkerke met schilderijen van de vogels in zijn (natuur)tuin.
 

Cees Verkerke

Cees Verkerke is binnen en buiten Heerhugowaard bekend van zijn natuurtuin en liefde voor de natuur. In zijn tuin dansen de libellen van lis naar egelskop, weerspiegelt het water de hemel en duizelt het van leven. Een perfecte inspiratiebron voor zijn schilderijen. Het kan dan ook niet anders dat de vogels uit zijn tuin aan de Beukenlaan zich in zijn schilderijen verdringen. De expositie van Cees Verkerke is van 21 februari t/m 2 april tijdens de openingstijden van Cool kunst en cultuur vrij te bezoeken in de foyer op de tweede verdieping.


Exposities
Naast het werk van Cees Verkerke zijn er gedurende het jaar nog vijf andere exposities te zien van Heerhugowaardse kunstenaars. Zo is er een expositie van Nelle Wagenaar-Gootjes te zien over de veelzijdige landschappen van Heerhugowaard, toont Peter Groot verschillende portretten van mensen uit Heerhugowaard en laat Aad Breed de talloze woonhuizen en bedrijfspanden die hij ontwierp voor inwoners en ondernemers van Heerhugowaard zien. Ook verzorgen De Zilvermeeuw en de cursisten van Atelier Cool een expositie.

 

Kijk voor meer informatie over Cool Expo op onderstaande website:

Cees Verkerke Cees Verkerke