Schrijverscollectief Sprank met nieuwe verhalenavond in De Geist

Op woensdag 11 maart a.s. verzorgt het schrijverscollectief Sprank  een nieuwe verhalenavond in dorpshuis De Geist.  De vier schrijvers uit Sint Pancras treden op met  vers werk en lieten zich  inspireren door  ‘waanzin’, het thema van de Boekenweek 2015  met als motto: Te gek voor woorden. 

Taalhumorist Wim Meyles  ontpopt zich als conferencier en verhaalt  over een teleurgestelde  65 jarige wereldverbeteraar die de psychiater bezoekt. Leo Zonneveld beschrijft de wonderlijke zielenroerselen van David, die kort geleden zijn beste vriend verloor. Andreas Rood vertelt over het spanningsveld tussen de bijzondere passie van een jongen en de verwachtingen van zijn ouders. Geert van Diepen schetst een beeld  van zijn gedachten en gevoelens  voor en tijdens  zijn allereerste heel verre vliegreis.

Speciaal voor deze avond heeft muzikant en zanger  Rob van de Plas gedichten van J. Bernlef, Willem Wilmink, Harmen Windt en Kees Stip op muziek gezet. Hij wordt muzikaal ondersteund door gitarist Pe de Wit. De presentatie wordt verzorgd door Goof Zonneveld.

Aanvang: 20.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur. Kosten:  € 5 per persoon. Kaartverkoop: tel. 072-5641621 of aan de zaal. Adres: Vinkenlaan  7, 1834 GN Sint Pancras. Meer informatie over Sprank vindt u op: www.sprank.webklik.nl

DSC06230 - klein DSC06230 - klein