Derde spirituele familiebeurs in Oudkarspel

Op zondag 15 maart 2015.
De beurs wordt gehouden in het Behouden Huis, Dorpsstraat 850, 1724 NV Oudkarspel gemeente Langedijk. Open van 11.00 – 17.00 uur.

Hieronder de namen op een rijtje:

Dick Schoenmaker

Patricia Sluis

Margreet Dekker

Mirjam Lefeber

Ruori van Balen

Sonja Lodder

Doreen Das

Manon van Dijk

Truus Quax

Vita Meting Bergen

Jacqueline de Vries

Thea Jade

José Metselaar

Paulien Hartog

Ans Kouwenberg

Pauline de Witte

Joke en Ruud – it’s a Joke

Meer Chakra en Aura fotografie

Bert Magic Moon

Peter van der Meulen

Tinie Bras

Mildred Berkeveld

Gerlise Roskam

Matthijs Lorwa

Margriet Verhulst

Olaf Meckel

Martine Fris

Dirk van Kampen

Christi de Vries

 

Toegang: volwassenen 6 euro, 65+ korting: 5 euro. Jeugd van 13 – 17 jaar: 4 euro.
Kinderen tot 13 jaar onder begeleiding gratis!
Kennismakingsconsulten 10 euro voor 20 min.

Nicole van Olderen organiseert sinds 1999 in Haarlem de spirituele beurs. De beurs in Haarlem staat bekend om de ontspannen sfeer en de kwaliteit van de deelnemers. Haar vriend (Dick Schoenmaker) woont in Oudkarspel. Nicole: “Tijdens een bezoek aan het Behouden Huis voelde dit gebouw als een passende jas, en was de beslissing snel genomen om daar een spirituele familiebeurs te organiseren”.

De familiebeurs is er voor het gehele gezin, er is een tekenhoek voor de kinderen. Ook zijn er diverse mogelijkheden voor ontspanningsmassage, stoelmassage en verschillende magnetiseurs welke ieder op hun eigen wijze aan het werk zijn. U kunt ook uw handen laten lezen of de kaart laten leggen. Er zijn verschillende mediums aanwezig (neem een foto of voorwerp mee) en ook tarotkaartenleggers, en u kunt ook een bijenwaskaartje laten maken welke u dan mee naar huis krijgt met een boodschap of inzicht voor u persoonlijk.
Er zijn ook winkeltjes aanwezig met sieraden, boeken, cd’s, wierook. Natuurlijk is er een bar met koffie en thee en een zitje om alles eerst even te bekijken. De deelnemers van de beurs komen voornamelijk uit de HAL regio. Het is fijn om deze met elkaar te verbinden en de bezoekers de gelegenheid te geven om kennis te maken met de verschillende deelnemers.
Kom zien en ervaren en laat je inspireren, kom ontmoeten en laat je informeren.

De beurs wordt gehouden in het Behouden Huis, Dorpsstraat 850, 1724 NV Oudkarspel gemeente Langedijk. Voor informatie en vragen bel Nicole van Olderen 06-41041509

 

behoudenh behoudenh