Lenteconcert Kunst na Arbeid

21 maart 2015, “KNA goes Pop met popkoor Together”

 

Op zaterdag 21 maart a.s. geeft muziekvereniging KNA haar lenteconcert in de Langedijker theaterzaal “De Binding”.

Kunst na Arbeid, dat onder leiding staat van Arie de Bree, zal er een gezellige en muzikale avond van maken. Vaste bezoekers van onze concerten weten dat er in een ongedwongen sfeer lekker muziek gemaakt wordt, waarin iedere toehoorder iets van zijn gading zal vinden.

Er is door de muzikanten van KNA een programma ingestudeerd met veel nieuwe muziek, dus de dames en heren hebben flink moeten repeteren om alles goed voor u te kunnen brengen. Daar zijn ze wederom in geslaagd. Er zijn schitterende arrangementen voor Harmonie en fanfare orkesten, zoals muziek van Michael Jackson en Coldplay, waar KNA er enkele van zal laten horen. Voor de pauze zal KNA laten horen hoe een hedendaagse fanfarebezetting popmuziek op een mooie manier kan vertolken.

 

KNA heeft voor haar Lenteconcert dit jaar de samenwerking gezocht met Popkoor Together uit ons eigen Langedijk. Na de pauze is het podium voor hen.

Het popkoor telt ca. 70 leden (incl. band) en is een spontaan, gezellig en gemengd koor. Het repertoire bestaat uit swingende popsongs (grotendeels van bekende artiesten), rustige ballads, bekende musicalsongs en filmmuziek. Sommige nummers worden gecombineerd met dans. Regelmatig worden liedjes door solisten ten gehore gebracht en de koorpartijen worden dikwijls meerstemmig ingestudeerd. Popkoor together staat o.l.v. dirigent Annet Mazereeuw.

 

Wij doen als KNA ons best om muzikale evenementen in eigen gemeenschap te organiseren en dat voor iedereen toegankelijk te doen. Dit concert is wederom voor iedereen vrij toegankelijk en de nieuwe theaterzaal “de Binding” is enorm sfeervol en groot genoeg. We hopen door middel van een verloting de kosten voor dit evenement te kunnen verlagen. Er is dus geen enkel beletsel om deze gezellige muziekavond te bezoeken.

Wij zullen u graag verwelkomen. De aanvang van het concert is 20:00 uur.

Kunst na Arbeid geeft lenteconcert Kunst na Arbeid geeft lenteconcert