Interview met schrijfster Afra Beemsterboer over haar 9e roman Verdwaalde Zwaluw

Afra Beemsterboer uit Oudkarspel heeft een 9e roman geschreven met als titel: Verdwaalde Zwaluw.

Achtergrond van het verhaal is een wijngaard, dus heeft Afra hulp gezocht bij Pieter de Boer van Wijndomein de Koen in Zuid-Scharwoude. Daar wordt ook a.s. zondag 15 maart de boekpresentatie gehouden. Iedereen is van harte welkom om langs te komen tussen 15.00 en 17.00 op Westelijke Randweg 30, Zuid-Scharwoude.

 

Het boek Verdwaalde Zwaluw is nu voor een speciale prijs van 9,99 verkrijgbaar. Ook kan er een high wine gewonnen worden. Lezers van het boek mogen een facebookrecensie plaatsen en de uitgeverij kiest 10 winnaars die samen met een vriendin een High Wine mogen genieten bij Wijndomein de Koen.

 

Geniet van Verdwaalde Zwaluw. Korte inhoud:

Ze is vijftig, dus levenservaring heeft Tessel van de Swaluwe in overvloed. Na een paar harde lessen laat deze wijnboerin zich niet meer verrassen door het leven… denkt ze. Maar al snel blijkt dat ze het belangrijkste nog moet leren. En de persoon die haar daarbij een handje gaat helpen, is een wel heel onwaarschijnlijke kandidaat…

 

Interview met Afra Beemsterboer

 

Lief Langedijk heeft een interview opgenomen. Het interview met Afra Beemsterboer is te vinden op de homepagina of op de pagina interview (onder het kopje overig).

 

 

Schermafbeelding 2015-03-02 om 17.28.50 Schermafbeelding 2015-03-02 om 17.28.50