Informatie beurs, voor ASS, PDDnos, ADHD en veel andere verwante stoornissen op 28 maart in Langedijk

Autismeweek 2015 van 28 maart t/m 4 april 2015

De Algemene Vergadering van de Verenigde Naties heeft 2 april uitgeroepen tot Wereld Autisme Dag, een dag waarop autisme wereldwijd in de schijnwerpers staat. De Nederlandse Vereniging voor Autisme en het AutismeFonds organiseren in aansluiting op de Wereld Autisme Dag van 28 maart t/m 4 april 2015 de Autismeweek 2015. Het doel van de Autismeweek is meer bekendheid te geven aan autisme onder het grote publiek en vooroordelen weg te nemen.

 

In het kader van de Autismeweek wordt er een beurs georganiseerd op 28 maart vanaf 12.30 tot en met 17.00 in de Wijdeveert Brede school in Langedijk.

 

Tijdens deze beurs willen we een ieder in de gelegenheid stellen om zo veel mogelijk informatie te vergaren, lezingen te volgen en mee te doen aan verschillende workshops. Op deze beurs kunnen belangstellenden zich laten informeren over autisme en aanverwante stoornissen. Tijdens de lezingen zullen er verschillende thema’s uitgebreid aan bod komen. Tevens zullen er  veel ervaringsdeskundige het nodige vertellen over dit alles. Er is de mogelijkheid bij verschillende stands vragen te stellen. Wij trachten een zo’n breed mogelijk beeld aan te bieden ook vanuit de alternatieve hoek. Mocht u vooraf ideeën hebben of als deelnemer mee willen denken neem dan zo spoedig mogelijk contact op met Paulien Hartog via paulienhartog@ziggo.nl

 

Het landelijke programma van de Autismeweek 2015 is te vinden op de actiewebsite van de Autismeweek 2015: www.autismeweek.nl en wordt continue gevoed met nieuwe informatie.

Informatiebeurs over Autisme 28 maart Informatiebeurs over Autisme 28 maart