Speciale zomereditie ‘Route 65’ van Cool met lokaal tintje

Route 65, de culturele route voor 65-plussers van Cool kunst en cultuur in Heerhugowaard, heeft deze zomer een speciale editie rond het thema West-Friesland met optredens, lezingen en workshops. Vanaf nu kunnen er kaarten voor de verschillende activiteiten worden besteld.

Route 65

Route 65 is vorig jaar gestart als pilot van Cool kunst en cultuur en is zo succesvol dat het een vaste plek in de programmering van Cool heeft gekregen. Honderden senioren uit Heerhugowaard en omgeving hebben inmiddels deelgenomen aan de voorgaande edities die elk in het thema van een land stonden. De bijeenkomsten zijn bovendien een mooie gelegenheid gebleken om leeftijdsgenoten te ontmoeten.

Programma editie West-Friesland
Route 65 – West-Friesland vindt plaats tussen 10 juli en 14 augustus. Deelnemers kunnen onder andere genieten van een optreden van het Langedijker Koor, het grootste koor binnen de Omringdijk, meedoen aan een interactieve lezing over oôs West-Friese dialect, aan de slag met piepers, bône en vet in een workshop Skotwal maken, lachen om West-Fries cabaret en djensen mit die biene met de Spierdijker Dansers.

Meer informatie en inschrijven
Het programmaboekje met het programma voor Route 65-West-Friesland is vanaf heden beschikbaar bij de servicebalie van Cool, bij de Pieter Raat Stichting of in de Hugo Hopper. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.coolkunstencultuur.nl of via de servicebalie van Cool (Coolplein 1, Heerhugowaard).


 

cool logo hoek cool logo hoek