Nieuw verschenen: Het boek ‘Donker Licht’ van de Langedijkers Irma Kooistra en Olga Slink

Het verhaal is een autobiografisch verhaal over Irma’s leven en samen met schoonzus Olga heeft zij dit boek geschreven.

’Donker Licht’ is een aangrijpend, waargebeurd verhaal over het leven van een opgroeiend meisje. Het verhaal neemt je mee naar haar jeugd vol ongeloof, eenzaamheid en verdriet. Helemaal alleen vindt ze een manier om te overleven. In haar hectische wereld van nu blikt ze terug op de heftige gebeurtenissen en donkere momenten van toen. Nu ze zelf moeder is, komt telkens de vraag naar boven: hoe heeft dit allemaal kunnen gebeuren?

Gekozen is voor de titel ”Donker Licht”, omdat Irma ondanks haar moeilijke, onbegrijpbare leven toch altijd positief is gebleven en achter de donkere wolken altijd de zon heeft zien schijnen.

 

Het boek is te koop voor 15,95 en en te bestellen op de onderstaande website:

 

boekdonkerlicht boekdonkerlicht

Reacties
Reactie: (Michael Eldan)
3-7-2022, 04:29
Ik ben het mee eens met de reactie van Paul de Haan. Alles heeft 2 kanten, en het boek heeft veel fouten, en dingen beschreven, waar nooit geen uitleg over is geweest, dan alleen maar van een kant is belicht geworden door Irma. Ik, de vader van Irma, daag dan het TV media uit, hierover een programma te maken, de waarheid boven water te krijgen. Het zal zeker iedereen verbazen. Ik heb niets tegen Irma, maar laat dan wel beide kanten zien, zoals het werkelijk is geweest, en of onderzoek het. Ik wens haar natuurlijk veel wijsheid toe, en hou van al mijn kinderen net zo veel, als bij de geboorte.

Reactie: (Paul de Haan)
30-6-2019, 10:52
Alles heeft 2 kanten. Ik zou het verhaal wel eens willen horen van vaders kant. Heb het boek gelezen, en heb wel heel veel vragen. Wellicht kan er een interview plaats vinden van vader, die wellicht bereid is, zijn kant ven het verhaal te vertellen.