Cool zoekt dichters voor Poëzie van het Fantastische Woord

In samenwerking met Bibliotheek Kennemerwaard, Jack’s Casino, Dini Apma en Eugènie Herlaar (Stichting Schrijverswaard) organiseert Cool kunst en cultuur zaterdag 22 augustus een dichterlijke wandeling door het stadshart van Heerhugowaard onder de naam Poëzie van het Fantastische Woord.

 

Poëzie van het Fantastische Woord

Bezoekers worden zaterdag 22 augustus tussen 14.00 en 17.00 uur door diverse gidsen meegenomen voor een dichterlijke wandeling door het Heerhugowaardse stadshart. Het evenement heeft als doel de bezoekers op een andere manier poëzie te laten beleven. Daarom wordt men tijdens de wandeling getrakteerd op mooie gedichten en bijzondere verhalen. Wat te denken van een lofdicht op het zijtoneel van Cool, een liefdesgedicht op een balkon of een poëtisch essay in de tuin van het gemeentehuis.

 

Op zoek naar dichters

Voor dit evenement is Cool op zoek naar dichters (professioneel of amateur) die op theatrale wijze uit eigen werk voor willen dragen rondom het thema ‘het Fantastische Woord’. Uw gedicht op een ludieke manier ten gehore brengen en bovendien een gezellige dag vol poëzie beleven? Meld u vóór 10 juli aan door een e-mail te sturen naar info@coolkunstencultuur.nl en vermeld daarbij uw naam, leeftijd en telefoonnummer.

 

Kijk voor meer informatie op www.coolkunstencultuur.nl > Projecten. 

Cool zijkant Cool zijkant