Nieuw evenement van Lief Langedijk: Verhalen Halen

Marieke Neesen van Lief Langedijk heeft het initiatief genomen om samen met schrijfster Afra Beemsterboer Verhalen Halen te gaan organiseren op zondag 27 september 2015. Vijf Langedijker schrijvers zullen op 5 verschillende locaties in Langedijk in de belangstelling staan.

 

Vanaf 12.00 tot 17.00 uur zullen de schrijvers op het hele uur een half uurtje praten over hun boeken, over de totstandkoming van hun boeken, of misschien wel iets voorlezen. De schrijver mag het zelf invullen. Na een half uur kunnen de bezoekers zich verplaatsen naar de volgende locatie om een andere schrijver te ontmoeten.

 

Entree van Verhalen Halen is gratis en iedereen krijgt ook nog een hapje en een drankje.

 

De volgende schrijvers doen mee aan Verhalen Halen:

Ellen van Heteren in Het Behouden Huis in Oudkarspel

Sjef van Esch in het café van Aris Bouwens

Afra Beemsterboer bij Wijndomein de Koen

Marina van der Meij in Museum BroekerVeiling

Leo Zonneveld in Dorpshuis De Geist

 

De cateraars die mee doen zijn:

Jim Groenland van Museum BroekerVeiling, Zilla Bes van Zil’s Kitchen, Wilfredo’s Keuken, Mamamieppie en Minca’s Kookkunst op maat.

 

Op de website van Lief Langedijk komen er aparte pagina’s over de schrijvers die meedoen met een interview als podcast te beluisteren.

 

Boekentafel

De schrijvers die dit jaar niet aan de beurt komen, komen in de volgende jaren aan de beurt om mee te doen. Wel zullen hun boeken ook te koop zijn op de diverse locaties. Alle Langedijker schrijvers (die het willen) zullen opgenomen worden op de website onder het kopje Verhalen Halen (zie rubriek cultuur).

 

In het Langedijker Nieuwsblad van 16 september zullen een aantal pagina’s gevuld zijn over dit evenement.

 

Afra Beemsterboer en Marieke Neesen organiseren Verhalen Halen (foto Eddy Hooiveld) Afra Beemsterboer en Marieke Neesen organiseren Verhalen Halen (foto Eddy Hooiveld)