Activiteiten Wonen Plus Welzijn Langedijk

Actief bezig zijn en anderen ontmoeten is iets wat het welzijn van mensen bevordert. Om die reden biedt de Wonen Plus Welzijn  al vele jaren een gevarieerd  activiteitenprogramma. 
Zo ook aankomend seizoen. Een greep uit de activiteiten die vanaf  september starten: Gym, Zumba, Stijldansen, Internationaal dansen of Countryline dans. 


Of kom eens kijken bij de wekelijkse inloop van de ‘Doet en Ontmoet’ groep, het Crea- en Haakcafe, de Computer/Internetsoos of de inloop speciaal voor vrouwen. 
Op het gebied van creativiteit en educatie zijn er weer interessante cursussen als Kunstgeschiedenis, Schilderen, Koken voor Mannen, Mandalatekenen en Levensverhalen Schrijven. Betaling met LangedijkerPas Vouchers is mogelijk. 


In de gids leest u ook over ondersteunende welzijnsdiensten van Wonen Plus Welzijn.
Tenslotte zijn er activiteiten van andere wijkcentra en zorginstellingen in vermeld. Benieuwd geworden? De activiteitengids is gratis verkrijgbaar in de Overbrugging, Dokter Wilminkstraat 16, Noord- Scharwoude. Of kijk op www.wonenpluswelzijn.nl onder Downloads. Meer info en aanmelding: tel. 0226-318050.

Doe mee Doe mee