Nieuws van de Geist

De nieuwe website is in de lucht: www.dorpshuisdegeist.nl
De bouw van de site  en het onderhoud ervan is in handen van medewerkers van stichting MEO uit Alkmaar. Verder kunt u nu ook via Facebook op de hoogte blijven van activiteiten.

Sinds een jaar is het dorpshuis ook overdag geopend. Van maandag tot en met vrijdag kunt u terecht voor een kopje koffie of thee en vers gebakken appeltaart welke geserveerd worden door cliënten van stichting De Waerden. Voor ‘gratis’ leeswerk kunt u terecht in de ‘open’ boekenkast.


Om het een en ander in goede banen te leiden zijn  gastvrouwen en gastheren nodig.  Kunt  u tijdens de openingstijden voor een dagdeel aanspreekpunt zijn, laat het ons snel weten:
info@dorpshuisdegeist,nl.  U bent van harte welkom.


In de grote zaal wordt elke vrijdagmiddag  koersbal gespeeld. Van 14.00 uur tot 17.00 uur. Een sportief en gezellig spel dat door twee partijen  -met zowel dames als heren -op een mat wordt gespeeld.  De meeste deelnemers zijn  50 plussers. Misschien wat voor u? Kom eens een kijkje nemen. Koersbal lijkt een beetje op jeu de boule en vergt geen grote lichamelijke inspanning. Het plezier en de ontmoeting tijdens het spel staan voorop.


Dansliefhebbers van 25 jaar en ouder opgelet.  Swingparty Alkmaar  organiseert dit najaar op drie zaterdagen een dansavond  met oude en nieuwe hits, wereldmuziek, dance, house en old school trance waarbij gratis hapjes geserveerd worden. Voordat de DJ start, is er een workshop met biodance, hartchakra en 5 ritme.  De dansavond vindt plaats op 10 oktober, 12 november en 14 december 2015. Kijk voor informatie op de site of bij:  www.swingparty-alkmaar.nl

 

dorpshuis de geist1 dorpshuis de geist1