Nominaties nog welkom voor Martin Neesen Prijs

Op 14 februari van dit jaar is door Marieke Neesen-Barten tijdens het Lief Langedijk Concert 2015 bekendgemaakt dat er een Martin Neesen Prijs in het leven geroepen is en dat die in 2016 zal worden uitgereikt.

Vanaf september kan er genomineerd worden via het aanvraagformulier op deze website. Inmiddels zijn er al wat nominaties binnen gekomen, maar er kan nog veel meer bij.

Tot 31 december 2015 kan elke Langedijker of Langedijker organisatie nog mensen of organisaties nomineren voor de Martin Neesen Prijs.

Het gaat om de volgende kenwoorden: Welk persoon of organisatie binnen Langedijk toont betrokkenheid, bindt de Langedijker gemeenschap samen en durft te dromen van een betere toekomst voor de mensen in Langedijk?

Het aanvraagformulier is te vinden op deze website onder het kopje stichting.

Vanaf 1 januari 2016 gaan de bestuursleden van Stichting Lief Langedijk de ingestuurde nominaties bekijken en daaruit wordt een top 3 samengesteld. Met de top 3 worden vervolgens gesprekken gevoerd en de winnaar wordt bekend gemaakt op zaterdag 2 april 2016 tijdens het Lief Langedijk Concert in de Allemanskerk.

De winnaar wint een prachtige bokaal van glas gemaakt door Marije Wolfswinkel en een aanzienlijk geldbedrag dat besteed moet worden aan een project in Langedijk dat betrokkenheid nog verder gaat vergroten.

De Martin Neesen Prijs gaat elk jaar uitgereikt worden.

Dus doe mee en nomineer!

 

 

martin neesen martin neesen