Bezoek de Kerstman vanuit Ho Ho Hoorn

Reis mee met de stoomlocomotief en ontmoet de Kerstman

De Museumstoomtram Hoorn-Medemblik presenteert rond de feestdagen een winters avontuur in een echte stoomtram. Dit familiearrangement vindt plaats van 22 tot en met 28 december. Vanuit het sfeervolle tramstation in Hoorn reist men onder het genot van warme lekkernijen naar de Kerstman op station Wognum. Een uitje voor het hele gezin!

 

De stoker gooit wat extra kolen op het vuur. De stoom uit de locomotief maakt de rijtuigen lekker warm, zodat de Spannendste Tijdreis comfortabel van start kan gaan. Onderweg door het winterse Noord-Hollandse landschap wordt gezorgd voor heerlijke warme chocolademelk. 

 

Sfeervol winterprogramma

De Kerstman heeft zijn slee overgebracht naar het in winterse sferen omgetoverde stationnetje te Wognum, dat dateert uit 1887. Daar heeft hij voor alle kinderen een cadeautje bij zich! Intussen is voor vader en moeder, opa of oma een glaasje Glühwein verkrijgbaar. Na het bezoek aan de Kerstman brengt de stoomtram de reizigers weer terug naar station Hoorn. De duur van het programma bedraagt anderhalf uur.

 

Prijzen & tijden

Volwassenen betalen voor dit Kerstarrangement € 15,00. Kinderen van 4 t/m 12 jaar € 13,00 en peuters slechts € 6,60. Ook Museumkaarthouders betalen € 6,60. Groepen vanaf 12 betalende personen reizen met korting. Voor deelname aan dit programma dient gereserveerd te worden: Tel 0229-255255 of info@stoomtram.nl.

 

Maak de Spannendste Tijdreis naar de Kerstman Maak de Spannendste Tijdreis naar de Kerstman